Sorties en train au départ de Millau
Millau
Descriptif
Version française ci-dessous
Please find below the programme for our ECO-METRO outings in September & October. 3 classic options to choose from:
Happy Hour at Restaurant Le Brias, Tournemire
Guided tour of Nathalie’s 17th-century water-mill + Indian dinner in Le Moulin Bas, St Georges de Luzençon
Tea-Time at Hôtel Rodier in Campagnac with homemade scones, muffins, cookies & jam
New formula! Choco-Train to the Malakoff 1855 chocolate factory in Banassac, including admission to the factory, a guided tour with chocolate-tasting and a 4-course terroir lunch (courtesy of Hôtel Rodier) delivered to your seat on the return train – luxury, or what?! (Personally, I’m bringing a nice table-cloth and a bottle of something even nicer…!) You’ll find more mouth-watering details about the Malakoff chocolate factory in the attachment – it’s in French, sorry…
All prices include return train-ticket and several hours of English conversation in a small group that matches your level.
Come on! Have fun practising your conversational English, discovering your modern, comfortable, electric trains on our spectacular local railway line celebrating its 150th anniversary this year, sampling some wonderful food & drink and meeting new friends in a relaxed, convivial atmosphere – it definitely beats the back-to-school blues, don’t you think?!
Booking required up to 48 hrs prior to departure. Please call Fearghal: 06 70 80 78 30
If you wish to be withdrawn from this list, just send me an e-mail to let me know
TRAIN Description Date Destination Rdv Millau Back to Millau Price
ECO-METRO Happy Hour drink + extra option of evening meal Thu 12/09 Le Brias, Tournemire 5.15pm 8.15pm €15/€10
Choco-Train Chocolate factory tour + terroir 4-course lunch on return train Sat 14/09 Malakoff, Banassac 8.15am 1.30pm €30
ECO-METTRIC Tea-Time : Dammann teas with homemade scones & jam Fri 20/09 Hôtel Rodier, Campagnac 1.15pm 5.36pm €20
ECO-METRO Guided tour of Nathalie’s 17th-century mill + Indian dinner Fri 27/09 The Mill, St Georges 5.15pm 8.15pm / 9.04pm €30
ECO-METTRIC Tea-Time : Dammann teas with homemade scones & jam Fri 04/10 Hôtel Rodier, Campagnac 1.15pm 5.36pm €20
Choco-Train Chocolate factory tour + terroir 4-course lunch on return train Sat 05/10 Malakoff, Banassac 8.15am 1.30pm €30
ECO-METRO Happy Hour drink + extra option of evening meal Fri 11/10 Le Brias, Tournemire 5.15pm 8.15pm / 9.04pm €15/€10
Veuillez trouver ci-dessus le programme pour nos sorties ECO-METRO en septembre & octobre. 3 options classiques :
Happy Hour au Restaurant Le Brias, Tournemire
Visite guidée du moulin hydraulique (17ème siècle) de Nathalie + repas indien au Moulin Bas, à St Georges
Tea-Time à l’Hôtel Rodier à Campagnac avec des thés Dammann + des scones, muffins, cookies et confiture – tous faits maison.
Nouvelle formule ! Choco-Train jusqu’à la chocolaterie artisanale Malakoff 1855 à Banassac, comprenant l’entrée à la chocolaterie, visite guidée + dégustation, repas terroir (entrée, plat chaud, fromage, dessert, pain, couverts) livré à ta place à bord du train retour (un grand merci à l’Hôtel Rodier !) – c’est la grande classe, ou quoi ?! (Perso, j’amène une nappe sympa, ainsi qu’une bouteille de quelque chose encore plus sympa…!) Veuillez trouver en pj des détails appétissants sur la chocolaterie artisanale Malakoff.
Tous les tarifs indiqués comportent votre billet de train aller-retour et plusieurs heures de conversation anglaise dans un petit groupe qui correspond à ton niveau.
Allez ! Viens t’éclater en améliorant ton anglais (c’est possible, ça ?!), en découvrant nos trains modernes, confortables et électriques sur notre spectaculaire ligne locale qui fête ses 150 Ans cette année, en te régalant les papilles et en rencontrant de nouveaux amis, le tout dans une ambiance détendue et conviviale – quoi de mieux pour vaincre les blues de la rentrée ?!?
Réservation obligatoire jusqu’à 48h avant ton départ. Merci d’appeler Fearghal au : 06 70 80 78 30
Ouverture
Localisation
DEPART GARE DE MILLAU, Millau
Lat. 44° 6′ 8.28″ – Lon. 3° 4′ 28.92″